Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Zwaardvechten

Workshop zwaardvechten Valkenburg; interactie, concentratie en de techniek van het zwaardvechten komen allemaal voor tijdens deze workshop. U zult onder begeleiding van een ervaren instructeur kennis maken met de veiligheids- en basisregels van het zwaardvechten.

Daarna zult u de vechtkunsten uitvoeren als een echte Japanse Samoerai of een echte Middeleeuwse ridder. Tijdens de actieve workshop wordt u gekoppeld aan een partner. Bewapend met uw zwaard zult u de aanvals- en verdedigingstechnieken van het zwaardvechten oefenen. Tijdens deze workshop wordt er geen gebruik gemaakt van echte zwaarden. Er wordt gebruik gemaakt van houten zwaarden zodat men elkaar niet kan verwonden.

Telkens is er één aanvaller en één verdediger. Bij het vorderen van de workshop wordt de druk geleidelijk verhoogd. Op deze manier wordt tijdens de workshop zwaardvechten uw stressbestendigheid getest en getraind en werkt u aan uw besluitvaardigheid zonder dat u hier erg in heeft.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop zwaardvechten combineren?

Uiteraard kan de workshop gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Valkenburg of omstreken. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu