Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Tai Chi

Workshop Tai Chi Valkenburg; voel de balans tussen lichaam en geest tijdens Tai Chi workshop in Valkenburg. Tai Chi is van oorsprong een zogenaamde innerlijke krijgskunst. Dat heeft alles te maken met de manier waarop we de bewegingen genereren. U maakt kennis met verschillende spectaculaire bewegingen. Zo zullen er meditatie oefeningen, loopoefeningen maar ook luisteroefeningen gedaan worden.

Al deze oefeningen zijn zeer goed voor de energiestroom in het lichaam. De sport Tai Chi is een relaxte manier om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Iedereen kan meedoen en de actieve, maar relaxte workshop is uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze workshop van Hèt EvenementenTeam is ideaal om de harmonie in de groep te versterken.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Tai Chi combineren?

Uiteraard kan de workshop gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Valkenburg of omstreken. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu