Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Schermen

Workshop schermen Valkenburg; tijdens deze workshop staan de aanval- en verdedigingstechnieken centraal. De sport schermen brengt niet alleen veel actie en spanning met zich mee, maar de reactie op uw tegenstander en ontlading mogen ook zeker niet ontbreken.

U leert tijdens deze workshop in Valkenburg ook daadwerkelijk duelleren. De workshop wordt begeleid door een ervaren en gediplomeerde instructeur die u alle kneepjes van deze indrukwekkende sport zal leren. Iedere deelnemer word voorzien van een schermsabel, een beschermend masker en speciale kleding, zodat u beschermd word tegen het puntje van de sabel.

De workshop schermen van Hèt EvenementenTeam wordt verzorgd door een ervaren en gediplomeerd leraar. Eventueel kan deze sportieve workshop bij mooi weer buiten plaatsvinden.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop schermen combineren?

Uiteraard kan de actieve workshop schermen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Valkenburg of omstreken. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu