Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Workshops Valkenburg

Workshops Valkenburg; is een workshop in Valkenburg wat u zoekt? Dan helpen wij u graag verder. Vanwege ons grote assortiment zit er voor ieder wat wils bij. De workshops worden in verschillende categorieën aangeboden.

Dit gaat van culinaire workshops naar creatieve of juist muzikale workshops. Laat uw ideeën de vrije loop tijdens de workshop Graffiti spuiten of ga voor een culinaire workshop waarbij u chocolade en marsepein gaat maken. Op zoek naar de juiste ontspanning na een lange dag vergaderen? Dan worden er ook op management gerichte workshops aangeboden waarbij bijvoorbeeld de workshop zakelijk flirten zorgt voor de juiste afleiding. Wat uw voorkeur ook is, wij zorgen dat het geregeld wordt.

Workshops Valkenburg

Doordat de workshops gezamenlijk uitgevoerd worden leert u uw collega’s op een andere manier kennen. Als voorbeeld kunt u denken aan de workshop salsa dansen waarbij alle voeten van de vloer gaan en iedereen ongedwongen swingt met de collega’s. Wilt u liever iets creatiefs? Tijdens deze workshop wordt uw creativiteit op de proef gesteld. Op weg naar de grottenatelier vertelt de workshopbegeleider het verhaal van het ontstaan, de winning en het gebruik van de mergel. De professionele mergelbeeldhouwers dagen u uit uw grenzen te verleggen en uw eigen kunstwerk van mergel te vervaardigen in het atelier. Van eenvoudige theelichtjes tot sculpturen naar uw eigen ontwerp.

Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van de workshops van Hèt EvenementenTeam. Voor een voorstel op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of ons te bellen via de telefoon; 085-25 00 655.

Let op: voor alle workshops geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu