Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Capoeira

Workshop Capoeira Valkenburg; onder begeleiding van de klanken van de Berimbau (snaarinstrument) zult u tijdens de muzikale en actieve workshop Capoeira de Braziliaanse cultuur ontdekken. Samenwerking, snelheid en concentratie zijn de belangrijkste elementen van de workshop Capoeira.

De deelnemers staan allemaal in een grote kring. Midden in de kring mogen twee personen “de strijd” met elkaar aan gaan. Capoeira is een vechtsport waarbij de tegenstanders elkaar niet mogen raken. Hierdoor ontstaat er een bijzonder schouwspel van muziek, dans en vechtsport. De combinatie van muziek, dans en vechtsport maakt Capoeira uniek. In onze workshops staan fun en het Braziliaanse gevoel centraal. Deze workshop van Valkenburg-team moet u absoluut een keer gedaan hebben.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Capoeira combineren?

Uiteraard kan de workshop gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Valkenburg of omstreken. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu