Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Body en Mind workshops

Body en Mind workshops Valkenburg; leer pokeren van professionele croupiers of uw gedachten op orde te brengen tijdens de workshop mindmappen. Wij bieden de leukste body en mind workshops aan voor uw personeelsuitje in Valkenburg. Natuurlijk kunnen wij uw workshop combineren met een lekker lunchbuffet of uitgebreid diner.

Body en Mind workshops Valkenburg

Body en Mind workshops Valkenburg; heerlijk ontspannen met uw collega’s tijdens een workshop yoga, alles leren over de communicatie van kleuren of de balans vinden tussen lichaam en geest tijdens de workshop Tai Chi. Voor de leukste body en mind workshops in Valkenburg kunt u bij ons terecht! Wij hebben alvast een selectie voor u gemaakt van de populairste workshops die wij in Valkenburg aanbieden. Staat uw workshop er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers in Valkenburg op 085-25 00 655. Zij helpen u graag verder.

Een compleet overzicht van onze Body en Mind workshops kunt u vinden op www.workshopteam.nl

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu