Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Aikido

Workshop Aikido Valkenburg; deze workshop zorgt ervoor dat u en uw collega’s terug gaan in de tijd van de Japanse vechtkunst. De bewegingen die je tijdens deze workshop Aikido uitvoert zijn erg vloeiend en lijken soms wel op een dans. Maak tijdens de actieve workshop kennis met de fijne kneepjes van deze bijzondere sport en leer de basistechnieken van ervaren instructeurs. Gebruik de kracht van uw tegenstander en verbaas al uw collega’s.

Tijdens de workshop gaat het om respect voor jezelf en de ander. Leer je eigen grenzen te verleggen door focus en ontspanning. U ontdekt welke eigenschappen uw kracht verzwakken en hoe u deze kunt veranderen in eigenschappen die u sterk maken. Door middel van diverse oefeningen leert u welke invloed gedachten en lichaamshouding hebben op uw emoties en stemming.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Aikido combineren?

Uiteraard kan de workshop aikido gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Valkenburg of omstreken. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s. Heeft u vragen over de workshop aikido stel uw vraag via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of ons mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu