Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Showtime Valkenburg

It’s Showtime! Tijdens deze thema-avond staat alles in het teken van show en entertainment. Waant u zich samen met uw collega’s in Hollywood en geniet van alle glitter & glamour. De gouden glitter loper ziet u al van ver glinsteren en bij aankomst wordt u welkom geheten door onze showgirls.

Eenmaal binnen zorgen gouden en zwarte decoratie, glitterbollen en de dansvloer voor de juiste sfeer. Terwijl de Beats Classics swingende nummers spelen zullen de wiggle waiters van grote hoogte de gasten voorzien van een lekker hapje. De showgirls zorgen ervoor dat de gasten hun beste dansmoves laten zien! Na alle inspanning kunt u genieten van een heerlijke cocktail. Deze wordt vol enthousiasme voor u geshaked bij de cocktailbar!

Een opmerkelijke fotograaf legt de avond voor u vast. Deze fotograaf is al een show om naar te kijken; hysterisch, gezellig en complimenteus! De avond wordt afgesloten door een zeer bijzondere show gegeven door hula hoop & double bass; een sexy hula hoop danseres samen met een macho contrabassist. Geniet vanavond van alle show en laat u verrassen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu