Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Latin Spirit Party Valkenburg

Latin Spirit Party Valkenburg; dit themafeest geeft u het gevoel even helemaal weg te zijn van uw dagelijkse werkzaamheden. In een tropisch oord heeft u een onvergetelijke avond! Terwijl u geniet van een heerlijke welkomstcocktail, zorgt de brassband voor een spetterende opening! De tropische avond gaat feestelijk van start. Aansluitend kunt u genieten van een uitgebreid diner, terwijl de DJ leuke achtergrondmuziek draait.

Na het diner kunt u de beste Salsadansers van Nederland toejuichen tijdens hun demonstratie. Daarna gaat u zelf aan de slag tijdens de workshop Salsa en Merengue. Aan het eind van de workshop vindt er een kleine danswedstrijd plaats. Wie van uw collega’s heeft deze exotische dans het beste onder de knie? Nadat de Salsa koning en koningin bekend zijn gemaakt kunt u genieten van een drankje. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw salsamoves te laten zien op de dansvloer!

Later op de avond komen de Braziliaanse showdanseressen binnen met een swingende act! U waant zich in tropische sferen door de samba show met aansluitend een echte Limbo vuurshow! Wie van uw collega’s kan zo laag mogelijk onder de stok door?

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu