Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ik hou van Holland Valkenburg

Ik hou van Holland Valkenburg; Terwijl u heerlijk geniet van een uitgebreid diner wordt uw kennis over Nederland en het sfeervolle Valkenburg onder de loep genomen. Bij Ik hou van Holland Valkenburg gaat u in groepen de strijd met elkaar aan! Voordat het spel van start gaat is het dan ook van belang om een groepsnaam en een strijdkreet te verzinnen!

Wanneer iedereen er klaar voor is, kan de eerste ronde beginnen. Waaraan kan men een Nederlander herkennen? Waar staat Limburg overal bekend om? De hilarische vragen over Nederland en Valkenburg bezorgen u de slappe lach! Verschillende elementen komen naar voren tijdens Ik hou van Holland Valkenburg: samenwerking, competitie, zang, kennis en vooral humor. Tijdens de tweede ronde wordt het zangtalent getest. Wie van uw collega’s kan het best liedjes meezingen en afmaken? Tijdens de derde en laatste ronde wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van Ik hou van Holland Valkenburg. Tussen de rondes door kunt u bijkletsen met uw collega’s en genieten van een uitgebreid diner.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu