Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ranking your Colleagues

Ranking your Colleagues Valkenburg; u kent vast het tv programma ‘Ranking the Stars’ waarbij de sterren geranked worden. Vandaag zult u uw eigen collega’s gaan ranken in de prachtige stad Valkenburg. Tijdens het ranken leert u uw collega’s van een hele andere kant kennen.

‘’ Wie komt er het meest te laat op het werk?’’ ‘’Wie heeft er last van een ochtendhumeur?’’ ‘’Wie heeft de meest afwijkende kledingsmaak?’’ Al dit soort stellingen zult u vandaag over uw collega’s moeten beantwoorden en deze antwoorden dient u te rangschikken. Na het ranken van een stelling zal een van u de antwoorden op de vragen moeten beargumenteren. Het is natuurlijk ook mogelijk om eigen vragen op te sturen.

Ranking your colleagues kenmerkt zich door een gezellige en open sfeer: de partymanager en de deelnemers nemen elkaar geregeld op de hak en doe vaak opmerkelijke uitspraken en openbaringen. Het voorlezen van de lijst gaat veelal gepaard met satirische uitspraken over uw collega’s uit het bedrijf.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip: Combineer dit spelprogramma met een diner voor een leuk avondvullend programma! Combineert u het spel met een lunch, diner of andere activiteiten in Valkenburg dan zijn de kosten voor het spelprogramma € 17,- per persoon i.p.v. € 20,- per persoon.

Ranking your colleagues combineren?

Maak uw teamuitje in Valkenburg compleet door het spelprogramma ranking your colleagues te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Valkenburg. Staat het stadsspel van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s en workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu