Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Polaroid Action

Polaroid Action Valkenburg; wie maakt er op een leuke en creatieve manier een foto bij de Wilhelminatoren? Dit is één van de opdrachten die gemakkelijk voor kan komen in het spelprogramma Polaroid Action.

Voorafgaand aan de Polaroid Action zult u een duidelijke uitleg krijgen van onze ervaren spelbegeleiders. U zult elkaar tijdens dit spel beter leren kennen door het maken van foto’s en verschillende vraagstukken. Zo zullen er vragen beantwoord moeten worden als: Wat is de langste grot van Valkenburg? Waar kunt u met George Clooney een kopje koffie drinken? Na afloop van het spelprogramma zal door een vakkundige jury een winnaar worden gekozen. De Polaroid Action is een uniek spelprogramma waarmee u de hele stad Valkenburg op een originele manier leert kennen.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Polaroidcamera tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • U ontvangt een leuke fotocollage van de polaroid foto’s

Combineert u het spel met een lunch, diner of andere activiteiten in Valkenburg dan zijn de kosten voor het spelprogramma € 17,- per persoon i.p.v. € 20,- per persoon.

Polaroid action combineren?

Maak uw personeelsuitje in Valkenburg compleet door het stadsspel Polaroid action te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Valkenburg. Staat het stadsspel van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s en workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu