Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Mannen tegen de vrouwen

Mannen tegen de vrouwen Valkenburg; de spanningen lopen hoog op in Valkenburg tijdens het spel ‘Mannen tegen de Vrouwen’. Bij aankomst wordt u ontvangen door de spelleiders. Zij zullen u uitleg geven over het hilarische spel.

De spanning en de vooroordelen over beide sekse zullen stijgen. De teams worden verdeeld in een mannen- en een vrouwenteam. Wie maken er de meeste woorden in een letterpak? Of wie beeld er het best een songtekst uit, de mannen of de vrouwen? Tussen de opdrachten door zullen er ook nog enkele quizvragen naar voren komen, waardoor de strijd tussen de mannen en de vrouwen alleen maar meer wordt. Beide teams zullen zich moeten verdiepen in het andere geslacht om te winnen.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Filmpjes ontvangt u na afloop digitaal

Combineert u het spel met een lunch, diner of andere activiteiten in Valkenburg dan zijn de kosten voor het spelprogramma € 17,- per persoon i.p.v. € 20,- per persoon.

Let op; het spelprogramma Mannen tegen de vrouwen is zowel binnen als buiten mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mannen tegen de vrouwen combineren?

Maak uw bedrijfsuitje in Valkenburg compleet door het stadsspel mannen tegen de vrouwen te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu