Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Levend Ganzenbord

Levend Ganzenbord Valkenburg; tijdens dit bekende bordspel komt u in 63 stappen langs de leukste en mooiste plekjes van Valkenburg. Bij aankomst zullen de spelleiders expliciet uitleggen wat de bedoeling is en daarna kunnen jullie op pad.

Maar pas op! Zorg ervoor dat u niet in de gevangenis beland. Tijdens dit bordspel beantwoord u vragen en voert u de opdrachten uit die bij het getal horen. Want wie belt u als eerste als er een inbreker in huis is? Welke vorm kunt u maken met de wolken boven u en film dit als bewijs. Zodra u op vakje 63 terecht komt staat daar een professionele jury te wachten om te beoordelen wie de vragen en filmpjes het best heeft uitgevoerd. Wie weet wint u wel het spel en de eeuwige roem.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Filmpjes ontvangt u na afloop digitaal

Combineert u het spel met een lunch, diner of andere activiteiten in Valkenburg dan zijn de kosten voor het spelprogramma € 17,- per persoon i.p.v. € 20,- per persoon.

Levend ganzenbord combineren?

Uiteraard kan het stadsspel Levend ganzenbord gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of een ander leuke activiteit. Staat het stadsspel van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s en workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu