Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Spelprogramma’s Valkenburg

Spelprogramma’s Valkenburg; Leer door middel van onze leuke spelprogramma’s / stadsspellen de historische stad Valkenburg te ontdekken!

Ga de strijd in teamverband met elkaar aan tijdens de polaroid action of levend ganzenbord. Laat voor eens en altijd duidelijk zien wie er nou beter zijn de mannen of de vrouwen tijdens het spelprogramma mannen tegen de vrouwen in Valkenburg.

Spelprogramma’s Valkenburg

Onze spelprogramma’s in Valkenburg zijn ideaal te combineren in een leuk arrangement, maar ook zeer geschikt als losse activiteit. Het is mogelijk om een spelprogramma te voorzien van een persoonlijk tintje door leuke vragen en opdrachten in de route te verwerken over uw bedrijf. Wij hebben spelprogramma’s en stadsspelen voor zowel binnen als buiten.

In het menu aan de linkerkant van de pagina kunt een overzicht vinden van onze spelprogramma’s in Valkenburg. U kunt ook het spelprogramma combineren met een uitgebreide lunch, borrel of diner. Wij regelen graag de perfecte locatie hiervoor. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma’s en stadsspellen. Heeft u vragen over een spelprogramma of staat het spelprogramma van uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu