Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Fotopuzzeltocht

Valkenburg Fotopuzzeltocht Valkenburg; voor de echte puzzelaars onder ons! U gaat Valkenburg verkennen aan de hand van foto’s die u mee krijgt van de spelleider. Hier is echt speurwerk en creativiteit voor nodig! U zult de weg moeten vinden, niet aan de hand van een routebeschrijving, maar aan de hand van een fotocollage van de mooiste en leukste plekjes in Valkenburg.

U moet de punten vinden die wij gefotografeerd hebben voor u en zo komt u langs vele bezienswaardigheden die Valkenburg rijk is. Onderweg zult u ook vraagstukken over de stad moeten beantwoorden. De groep die als eerste bij de finish is en de meeste antwoorden goed heeft gaat met een leuke prijs naar huis!

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Polaroid camera tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • U ontvangt een leuke fotocollage van de polaroid foto’s

Combineert u het spel met een lunch, diner of andere activiteiten in Valkenburg dan zijn de kosten voor het spelprogramma € 17,- per persoon i.p.v. € 20,- per persoon.

Fotopuzzeltocht combineren?

Maak uw personeelsuitje in Valkenburg compleet door het spelprogramma fotopuzzeltocht te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere activiteiten in Valkenburg. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via 085-25 00 655 en of info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu