Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Valkenburg Experience

Valkenburg Experience; samen met uw collega’s de wereld van de mijnbouw ontdekken in de steenkolenmijnen van Valkenburg? Dat wordt op deze dag werkelijkheid. U zult spectaculaire verhalen horen en demonstraties zien van ex-mijnwerkers.

Na deze rondleiding staat creativiteit centraal. Samen met uw collega’s gaat u de stad Valkenburg op een unieke manier ontdekken door het maken van verschillende foto’s en opdrachten. Ondertussen wordt de band onderling steeds beter en dat is maar goed ook, want tijdens de grottentocht zullen jullie elkaar hard nodig hebben. U gaat op zoek naar nieuwe opdrachten en spannende hindernissen.

Rondleiding steenkolenmijn

Tijdens Valkenburg Experience gaan u en uw collega’s de wereld van de mijnbouw ontdekken. U begint met het bekijken van een promotiefilm van de Staatsmijnen uit het midden van de jaren zestig. Deze film geeft u een goed beeld van alle facetten van de mijnbouw. Na de film maakt u een reisje door het verleden. Bij de steenkolenmijn werken 14 ex-mijnwerkers met een ruime ondergrondse ervaring. Elke gids vertelt zijn eigen verhaal, met de nodige humor, waardoor de sfeer van toen herleeft wordt. Dit gevoel wordt extra versterkt door de demonstraties van mijnbouwmachines, die werken op de speciaal hiervoor aangelegde persluchtinstallatie.

Polaroid action

Na de indrukwekkende rondleiding gaat het spelprogramma polaroid action van start, een leuk spelprogramma waarbij u in groepen door Valkenburg wandelt en creatieve, gekke en hilarische foto’s maakt. Spelenderwijs komt u zo langs de mooiste plekjes van Valkenburg. Een jury zal bepalen welke groep de leukste foto’s heeft gemaakt en deze groep wint een prijs! Ook krijgt iedereen een leuk aandenken mee naar huis!

Grottentocht

De dag zal afgesloten worden met een spannende, avontuurlijke en gezellige doolhoftocht in de mergelgrotten. Deze tocht zit vol met verrassingen en opdrachten. Samen met uw groepje gaat u op pad in de labyrintachtige mergelgangen. U gaat op zoek naar nieuwe opdrachten en hindernissen zoals een bootoversteek, oriëntatieopdrachten en andere verrassende problemen en puzzels.

Valkenburg Experience combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Valkenburg Experience’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Valkenburg geldt een minimale deelname van 20 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu