Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Survival Valkenburg

Survival Valkenburg; zin in een spannende survivaldag met uw collega’s? Bent u klaar voor een groot avontuur? De dag zal rustig beginnen met de kabelbaan die u naar de 68 meter hoge uitkijktoren brengt.

Na een heerlijk kopje koffie of thee gaat u weer terug naar beneden met de kabelbaan. Nu gaat het avontuur pas echt beginnen. Met een rodel raast u met hoge snelheid naar beneden. Ondertussen wordt de band onderling steeds beter en dat is maar goed ook, want met de survivaltocht heeft u elkaar nodig! U zult allerlei hindernissen overwinnen, maar ondertussen ook genieten van de omgeving. Als afsluiting van de dag gaat u nog heerlijk dineren.

Kabelbaan

Tijdens de survivaltour gaat u met uw collega’s met de kabelbaan naar de 68 meter hoger gelegen uitkijktoren, waar u ontvangen wordt met een kopje koffie of thee en een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Hier kunt u genieten van het mooie uitzicht over Valkenburg. Bewaar het entreekaartje goed, want u moet ook nog met de kabelbaan naar beneden.

Rodelen

Nadat u en uw collega’s hebben genoten van het uitzicht gaan we er actief tegenaan. Met hoge snelheid suist u de 325 en 375 meter lange rodelbanen naar beneden. Geheel automatisch verzorgt de sleeplift uw retourrit naar het beginpunt. U hoeft dus niet zelf te sjouwen met de kleine rodel.

Survivaltocht

Na genoten te hebben van een stuk Limburgse vlaai gaat u met uw collega’s het schitterende heuvellandschap rondom Valkenburg verkennen. Wij hebben een survivaltocht voor u uitgezet waarbij allerlei hindernissen overwonnen moeten worden. Samen met uw collega’s gaat u op pad. Samenwerking is van uiterst belang om deze tocht te kunnen volbrengen. Gezelligheid en genieten van de schitterende natuur zijn enkele beloningen die u hiervoor terugkrijgt.

Survival Valkenburg combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Survival Valkenburg’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Valkenburg geldt een minimale deelname van 20 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu