Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Running dinner Valkenburg

Running dinner Valkenburg; Een culinaire ontdekkingstocht door Valkenburg! In samenwerking met de gezelligste brasserieën en restaurants in Valkenburg organiseert Hèt EvenementenTeam voor u een Running dinner door Valkenburg!

Een bijzonder smakelijke stadstocht, waarbij u onderweg geniet van de gastronomische hoogstandjes die de stad te bieden heeft.

Running dinner Valkenburg

Het Running dinner in Valkenburg is een smaakvolle en gezellige manier om de prachtige stad goed te verkennen. Gedurende de tocht maakt u kennis met drie verschillende restaurants waar u geniet van het voor-, hoofd- en nagerecht.

Tip: dit arrangement is ook mogelijk als Running Brunch. Bij de Running Brunch geniet u bij drie restaurants in Valkenburg van smakelijke ontbijt- en lunchgerechten.

Running dinner Valkenburg combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Running dinner Valkenburg’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Valkenburg geldt een minimale deelname van 20 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu