Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitjes Valkenburg

Bedrijfsuitjes Valkenburg; deze pittoreske en zeer gezellige stad heeft veel te bieden. Zo kunt u een bezoek brengen aan de diverse grotten die de stad kent en kunt u na een rit met de kabelbaan op grote hoogte genieten van het mooie uitzicht.

Grotbiken, mergelcarving, paintballen het is allemaal mogelijk! U kunt ook kiezen uit diverse leuke spelprogramma’s en workshops in Valkenburg. Natuurlijk zorgen wij voor professionele begeleiding tijdens uw uitje, zodat u optimaal kunt genieten. Onze bedrijfsuitjes in Valkenburg zijn gegarandeerd een succes, want Valkenburg hééft het!

Bedrijfsuitjes Valkenburg

In het menu aan de linkerkant van de pagina vindt u een overzicht van ons aanbod aan bedrijfsuitjes in Valkenburg. De arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld en geschikt voor ieder gezelschap. Deze arrangementen zijn slechts een greep uit een scala aan mogelijkheden die Hèt EvenementenTeam in Valkenburg aan kan bieden. In overleg met u kunnen wij een compleet bedrijfsuitje op maat samenstellen. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar!

Voor alle bedrijfsuitjes in Valkenburg geldt een minimale deelname van 20 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu