Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Exclusief Valkenburg

Exclusief Valkenburg; zin in een exclusief uitje naar Valkenburg? Dan is dit arrangement écht iets voor u! U wordt door uw partymanager ontvangen bij het hotel. Na het welkomstpraatje gaat het programma van start.

U brengt een bezoek aan de historische steenkolenmijn en gaat het heuvellandschap rondom Valkenburg ontdekken per scooter. Voordat het avondprogramma van start gaat, kunt u zich even opfrissen in het hotel. De avond begint met een spannende spooktocht door de grotten. Nadat u van de schrik bent bekomen kunt u genieten van een heerlijk diner met aansluitend een spetterende feestavond op een unieke locatie, namelijk de grotten van Valkenburg!

Steenkolenmijn

Ontdek de wereld van de mijnbouw in een mysterieuze wereld onder de grond. U gaat eerst naar een ondergrondse filmzaal. Daar draaien wij een unieke promotiefilm van de Staatsmijnen uit het midden van de jaren zestig. Deze film geeft u een goed beeld van alle facetten van de mijnbouw. Na de film neemt een ex-mijnwerker u mee in de wereld van de steenkoolwinning. Beleef de harde, maar indrukwekkende wereld van de mijnwerkers. U maakt een reisje door het verleden. Bij de steenkolenmijn werken 14 ex-mijnwerkers met een zeer ruime ondergrondse ervaring. Elke gids vertelt zijn eigen verhaal, met de nodige humor, waardoor de sfeer van toen weer helemaal terug komt. Dit gevoel wordt extra versterkt door de demonstraties van mijnbouw-machines.

Scootertocht

Op de scooter door Zuid-Limburg. U kunt de scooter met z’n tweeën of alleen bemannen. Onder begeleiding van een deskundige gids tourt u door het schitterende heuvellandschap rondom Valkenburg op zoek naar pittoreske dorpjes en gehuchtjes. Een tussentijds bezoek aan een typisch Limburgs cafeetje geeft de gelegenheid om even tot rust te komen tijdens dit unieke avontuur. De ideale gelegenheid om op een ontspannen manier Limburg te leren kennen.

Spooktocht door de grotten

Wat begint als een vrolijke rondleiding door een nogal bijzondere gids loopt al snel uit op een zeer spannend avontuur waarbij je jezelf en je lotgenoten pas echt zal leren kennen. Op het verrassende moment dat onze ietwat vreemde gids je plotseling komt ophalen voor een rondleiding door de Valkenburgse grotten, begint het avontuur! De gids wil je graag meenemen naar zijn bijzondere grot, om deze te laten zien. Zijn aparte levensverhaal zal alle aandacht trekken en voor een gezellige lachwekkende situatie zorgen! Ondanks dat het gezelschap de gids niet helemaal vertrouwt, gaat iedereen toch mee naar binnen…

Feestavond in de grotten

Uw feestavond vindt plaats op een unieke locatie, namelijk de mergelgrotten van Valkenburg. Wij zorgen voor een heerlijk uitgebreid dinerbuffet, lekkere drankjes en een DJ die de beste hits draait!

Fluweelengrot & Kasteelruïne

De Fluweelengrot, van oorsprong een oude zeebodem, toont het blokbrekerslandschap van de Limburgse mergelbouw. In de oorlogstijd was de grot een schuilplaats met een kapel en veldhospitaal. Wandschilderingen en beeldhouwwerken vertellen het verhaal. Via een ‘geheim’ gangenstelsel met vleermuizen komt u uit bij de Kasteelruïne: Nederlands enige hoogteburcht, die eeuwenlang de omgeving van Valkenburg heeft gedomineerd.

Exclusief Valkenburg combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Exclusief Valkenburg’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Valkenburg geldt een minimale deelname van 20 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu