Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Actief Valkenburg

Actief Valkenburg; Wilt u altijd al Valkenburg leren kennen met uw collega’s maar dan op een actieve manier? Dan is dit bedrijfsuitje voor u geschreven! U gaat met de kabelbaan 68 meter de hoogte in naar de uitkijktoren.

Daarna zult u met hoge snelheid de rodelbaan af gaan en weer met de kabelbaan naar beneden. De dag is nog niet voorbij, want wat dacht u van een mountainbiketocht door een gangenstelsel van 140 kilometer? Na deze bijzondere rit wordt uw kracht op de proef gesteld. U zult door de mergelgrotten een parcours afleggen met drie verschillende onderdelen: kruip-door-sluip-door, klettersteigen en abseilen.

Kabelbaan

Vandaag gaan u en uw collega’s met de kabelbaan naar de 68 meter hoger gelegen uitkijktoren, waar u ontvangen wordt met een kopje koffie of thee en een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Hier kunt u genieten van het mooie uitzicht over Valkenburg. Bewaar het entreekaartje goed, want u moet ook nog met de kabelbaan naar beneden.

Rodelen

Nadat u en uw collega’s hebben genoten van het uitzicht gaan we er actief tegenaan. Met hoge snelheid suist u de 325 en 375 meter lange rodelbanen naar beneden. Geheel automatisch verzorgt de sleeplift uw retourrit naar het beginpunt. U hoeft dus niet zelf te sjouwen met de kleine rodel.

Grotbiken

Na het hoge avontuur gaan we het nu lager opzoeken. Op een speciaal voor de grot aangepaste mountainbike legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel van 140 kilometer. Onder leiding van een ervaren gids gaan u en uw collega’s op zoek naar de mooiste plekjes in de grot. Onderweg zal er het één en ander worden verteld over de grotten en kunt u genieten van de zeer aparte sfeer die de mergelwereld te bieden heeft.

Grot klautertocht

De dag wordt afgesloten met een klautertocht die verborgen ligt onder en rondom de kasteelruïne van Valkenburg. Klauteren, klimmen en dalen staan hier centraal en de sprookjesachtige mergelgangen zorgen voor een unieke sfeer. Durft u de tocht aan te gaan? De tocht bestaat uit drie verschillende onderdelen die één voor één worden bezocht. Kruip-door-sluip-door is het onderdeel waarbij u via trappen en ladders en nauwe passages door de oude vluchtwegen begeeft. Hierna zult u de route verder afleggen in de hoogte aan staalkabels. Als laatste, maar des al niet te min, zult u abseilen in een 30 meter diepe oude waterput.

Actief Valkenburg combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Actief Valkenburg’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Valkenburg geldt een minimale deelname van 20 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu